Amb motiu de la 15ª edició La Muga Caula tenca una etapa i n’inicia un altre

Després de 15 edicions la trobada internacional de poesia d’acció i performance La Muga Caula arriba al seu fi. Han sigut més de 500 performances de la mà de 250 artistes d’arreu del món: Països Catalans i Espanya, Portugal, Cabo Verde, França, Itàlia, Anglaterra, Alemanya, Polònia, Bèlgica, Holanda, Suïssa, Suècia, Noruega, Finlàndia, Estònia, Israel, Palestina, … Llegir més »

Inauguració de l’exposició L’Acció Contra la Poesia i Viceversa

dimarts 3 de desembre de 2019 a les 18.30 h Fundació Joan Brossa. Carrer de La Seca, 2. 08003 Barcelona Joan Brossa, readymadeista català, va néixer ara fa cents anys, el “dia” en què Duchamp realitza dues rucades monumentals; pintar bigotis a la Gioconda tot asseverant que Ella té el cul calent i “vendre” a un col·leccionista de Nova York … Llegir més »

Inauguració de l’exposició El paisatge documental 2018

dissabte 31 d’agost de 2019 a les 12.00 h Museu de l’Empordà. La Rambla, 2. 17600 Figueres Fotografies: Denys Blacker. Vídeo: Josep Pérez Sota el títol genèric de El paisatge documental la Muga Caula vol posar en relleu la feina dels documentalistes d’art d’acció en la seva vessant recopilatori, com eina comunicativa i pedagògica però també com una … Llegir més »