Amb motiu de la 15ª edició La Muga Caula tenca una etapa i n’inicia un altre

Després de 15 edicions la trobada internacional de poesia d’acció i performance La Muga Caula arriba al seu fi. Han sigut més de 500 performances de la mà de 250 artistes d’arreu del món: Països Catalans i Espanya, Portugal, Cabo Verde, França, Itàlia, Anglaterra, Alemanya, Polònia, Bèlgica, Holanda, Suïssa, Suècia, Noruega, Finlàndia, Estònia, Israel, Palestina, … Llegir més »

Inauguració de l’exposició El paisatge documental 2018

dissabte 31 d’agost de 2019 a les 12.00 h Museu de l’Empordà. La Rambla, 2. 17600 Figueres Fotografies: Denys Blacker. Vídeo: Josep Pérez Sota el títol genèric de El paisatge documental la Muga Caula vol posar en relleu la feina dels documentalistes d’art d’acció en la seva vessant recopilatori, com eina comunicativa i pedagògica però també com una … Llegir més »

Presentació del cartell i programa de la 15ª edició de La Muga Caula

Autors:  NON GRATA (Estònia) dilluns 26 d’agost de 2019 a les 11.00 h Museu de l’Empordà. La Rambla, 2. 17600 Figueres El grup estonià de performance NON GRATA (www.nongrata.ee) és l’autor del cartell de la 15ª edició de La Muga Caula, realitzat específicament per la trobada a la ciutat balneària del mar Bàltic de Pärnu, Estònia. De l’obra, … Llegir més »