Conferència Processos de creació en Joan Brossa amb Glòria Bordons

dimarts 18 de juny de 2019 a les 19.30 h

Biblioteca Fages de Climent. PLaça del Sol 11, Figueres.

Amb motiu de la 15 edició de la ja nostrada trobada internacional de poesia d’acció i performance, La Muga Caula fa donació a la Biblioteca de Figueres d’un important nombre de llibres relacionats amb la performance i l’art d’acció. Es tracta d’edicions presentades al llarg dels anys en el marc de La Muga Caula, de petites edicions portades a terme per LMC, de donacions realitzades pels propis artistes.

Enguany es commemora el centenari del naixement de Joan Brossa (1919-2019) referent i mestre de la poesia d’acció i performance a Catalunya, i en el marc de l’actual mostra de llibres, el dimarts 18 de juny a les 19.30 h, tindrà lloc a la Biblioteca de Figueres una xerrada de Glòria Bordons en la que parlarà de Brossa i els seus processos creatius, posant l’accent en els nombrosos llibres d’artista que va produir.