Taller de performance a càrrec de Jelili Atiku

L’espai no és IDIOTA, jo no sóc un GENI (Mètode Egungun, nº 1)

Taller de performance a càrrec de Jelili Atiku
www.jeliliatiku.webs.com

Els dies 12, 13 i 14 de setembre de 2018
previ a la trobada internacional de poesia d’acció i performance la Muga Caula.

A les Escaules (Alt Empordà)

 

El taller L’espai no és IDIOTA, jo no sóc un GENI Mètode (Egungun núm. 1), vol millorar les habilitats d’art d’acció i les identitats dels participants, els quals podran crear performaces a partir de les seves experiències personals i col·lectives. En aquest taller es treballaran processos creatius independents i col·laboratius, el desenvolupament artístic, i habilitats de comissariat i producció. Implicarà un compromís intens i rigorós amb el cos, l’espai i els objectes, compromís basat en els principis i idees de les certeses ontològiques i epistemològiques. Explorarà la pregunta: què és una cosa?
Durant els dos primers dies, els participants s’implicaran en la introducció a la performance i en els processos d’alineació dels diferents llenguatges corporal i en la comprensió profunda dels objectes seleccionats de l’arxiu de les seves memòries. Els materials que s’utilitzaran al taller els trobarem en l’entorn proper. Durant el segon dia, el taller interrogarà rituals diaris per desenvolupar i contextualitzar el projecte individual que es farà l’últim dia del taller.

Inscripcions a info@lamugacaula.cat

Preu del taller: 100 euros.

Places limitades.

El taller es farà en llengua anglesa.

Galeria