Els preparatius

Dimecres, i ja estem cuinant, endreçant, allotjant, presentant…i definitivament arrencant La Muga Caula 2017! La Clara Garí i la Mar Serinyà, amb el suport de la Susana Villanueva, Gloria Beascoechea i Can Burgas ja han començat l’acció culinària artística d’aquest any… Sentim la flaire del xai, dels cigrons,l’arròs, del julivert… i un munt de productes … Llegir més »

Exposició El paisatge documental 2016

La Muga Caula i el Museu de l’Empordà presenten El paisatge documental 2016. Videoreportatge d’Habitual Vídeo Team (Josep M. Jordana i Lis Costa) i fotografies de Paco Justicia. Inauguració: Dissabte 2 de setembre a les 18.30 h Comissari: Joan Casellas Lloc: Museu de l’Empordà Dates: Del 2 al 30 de setembre de 2017 Per més informació: … Llegir més »

L’Aire Visible. Finissage

Finissage de l’exposició L’acció de la Font Caula: Títol: L’Aire visible, 25 anys de l’arxiu Aire Lloc: a la Galeria Lola Ventós, Calçada dels Monjos, 26 Figueres Dia: Dijous 27/07/2017 Hora: 22h   Es projectaran fotografies de l’arxiu i es servirà un còctel. Presentaran l’acte Lola Ventós, Joan Casellas i Xavier Moreno.   L’Arxiu Aire … Llegir més »