Els cartells de la Muga Caula

Presentació 12ª edició de la Muga Caula amb una performance de Mireia Zantop, divendres 29 de juliol al Museu de l’Empordà. 19.00h La present exposició, Els cartells de la Muga Caula, recopila els cartells i obres gràfiques que els darrers 12 anys ha produït la Muga Caula de la mà d’artistes com Esther Ferrer, Fina … Llegir més »

De Marcel Duchamp a Ben Patterson

L’artista Fluxus Ben Patterson és l’autor del cartell d’aquesta 12a edició de la Muga Caula. Una foto-acció inèdita que va crear a finals de maig poc abans de la seva mort. De Marcel Duchamp a Ben Patterson: La política documental de la Muga Caula en acció és el títol de la taula rodona amb Oscar … Llegir més »

Dadà Figueres!

Intervenció efímera plastica i poética al monument a Narcís Monturiol de Figueres amb motiu del Dia Internacional de l’Art davant del monument a Narcís Monturiol, amb la participació de: Fiona Morrison, Jordi Mitjà, Lola Windy, Joan Casellas, Dolors Miquel, Carles Hac Mor, Ester Xargay i Àngel Rodríguez. A les 12:30 Jesús Sanz, editor de L.U.P.I. … Llegir més »