projecció del documental Els deixebles de Marcel Duchamp

dijous 27 de juny de 2019 a les 20.30 h Cineclub Diòptria. Cinema Las Vegas. Sant Pau 44, Figueres. A mitjans dels SXX l’artista Francès, naturalitzat nord americà, Marcel Duchamp va fer creure a tot el món que havia abandonat l’art per dedicar-se als escacs. En secret desenvolupa una intensa activitat artística amb Salvador Dalí a París Nova York i l’Empordà sent el Salt de la … Llegir més »

Conferència Processos de creació en Joan Brossa amb Glòria Bordons

dimarts 18 de juny de 2019 a les 19.30 h Biblioteca Fages de Climent. PLaça del Sol 11, Figueres. Amb motiu de la 15 edició de la ja nostrada trobada internacional de poesia d’acció i performance, La Muga Caula fa donació a la Biblioteca de Figueres d’un important nombre de llibres relacionats amb la performance i … Llegir més »

inauguració de l’exposició Brossa Dadà

dissabte 8 de juny de 2019 a les 20.00 h Galeria Lola Ventós. Calçada dels Monjos 26, Figueres Exposició col·lectiva amb obres de tots els artistes participants en la 15ª edició de La Muga Caula. Exposició-donació Llibres de La Muga Caula: De Duchamp a Brossa una dèria pels llibres Nosaltres venem Aire de la Caula … Llegir més »