Inauguració Exposició PAISATGE D’ACCIÓ

dissabte 29 de setembre de 2018 a les 12.00 h Rambla de Figueres davant l’Astoria. La Muga Caula emergeix de dos topònims empordanesos màgics –el riu Muga i el salt d’aigua la Caula– i d’un fet històric –les visites documentades de Marcel Duchamp a aquest salt–. Per celebrar aquestes visites i atès que Duchamp és el mestre predecessor de l’art d’acció, l’any … Llegir més »

Taula rodona sobre les edicions d’artisita amb Pere Sousa i Pitu Gómez

dimarts 25 de setembre de 2018 a les 19.00 h Biblioteca Fages de Climent de Figueres. Taula rodona sobre les edicions d’artisita. Amb Pere Sousa editor de la revista 598 i Pitu Gómez editor de la revista El Jardí. Modera Joan Casellas director de la Muga Caula. 598 de Pere Sousa Las Ciervas de Ruben Barroso El Jardí de Pitu Gómez … Llegir més »

Tot a punt per a la 14a trobada de poesia d’acció i performance La Muga Caula

El paisatge espiral: Acció infinita! 14a trobada internacional de poesia d’acció i performance 14, 15 i 16 de setembre de 2018 Les Escaules (Alt Empordà) Sembla que la història es repeteix. Anem fent cercles, però aquests cercles tenen una dinàmica espiral; cíclicament retornem al mateix radi però en una altre dimensió amunt o avall…El 28 … Llegir més »