L’Aire Visible. Finissage

Finissage de l’exposició L’acció de la Font Caula:

Títol: L’Aire visible, 25 anys de l’arxiu Aire

Lloc: a la Galeria Lola Ventós, Calçada dels Monjos, 26 Figueres

Dia: Dijous 27/07/2017

Hora: 22h

 

Es projectaran fotografies de l’arxiu i es servirà un còctel.

Presentaran l’acte Lola Ventós, Joan Casellas i Xavier Moreno.

 

L’Arxiu Aire creat, l’any 1992, pel fotògraf i performer Joan Casellas s’ha especialitzat en la documentació del art d’acció a Catalunya, Espanya i Europa. Com instrument de difusió d’aquest art viu i experimental l’Arxiu Aire ha organitzat més 25 exposicions entre les quals Acció directa, Institut del Teatre de Barcelona dins la Primavera Fotogràfica 1996, Document-Acció, al centre Cívic Can Felipa de Barcelona l’any 1999, Aproximació a l’Arxiu Aire a la Fundació Espais de Girona l’any 2003 (amb catàleg), L’art d’acció des de l’Arxiu Aire, Arts Santa Mònica, Barcelona 2006 (amb catàleg) i Edicions de l’acció al Museu de l’Empordà l’any 2011 entre d’altres. L’Arxiu Aire, ha estat membre fundador del Club 7, Barcelona (1996-98), Kabaret Obert, Barcelona (2002-2008) i La Muga Caula, les Escaules i Figueres (2005).

Xavier Moreno, documentalista i artista visual ha participat activament en la documentació de l’arxiu de 1997 al 2000 i en el cocomisariat de les exposicions esmentades (a excepció de Edicions de l’acció).

Galeria