Els cartells de la Muga Caula

Presentació 12ª edició de la Muga Caula amb una performance de Mireia Zantop, divendres 29 de juliol al Museu de l’Empordà. 19.00h

La present exposició, Els cartells de la Muga Caula, recopila els cartells i obres gràfiques que els darrers 12 anys ha produït la Muga Caula de la mà d’artistes com Esther Ferrer, Fina Miralles o Ben Patterson i que en virtut de la col·laboració establerta entre la Muga Caula i el Museu de l’Empordà l’any 2007 aquest museu integra als fons de la seva col·lecció.

El cartells de la Muga Caula son fruit d’una política documental i artística vers l’art d’acció que amb la perspectiva de les 12 edicions de la trobada i més de 20 exposicions, seminaris i congressos organitzats per la Muga Caula amb la col·laboració del Museu de l’Empordà i la Galeria Lola Ventós es materialitzant com una producció singular, avui implicitament reconeguda amb exposicions tant rellevants com Performing for the camera presentada a la Tate Modern de Londres aquest any 2016.

Galeria